Programma


19:30 DJ Lard Vader

DJ Lard Vader draaide op de beruchte Ongetemd feestjes in Het Paard van Troje, in de Melkweg, op menig strandfeestje en natuurlijk op het PleinFeestje 2017. Dit jaar is hij terug en draait waar het publiek op los gaat. 80's, 90's, van dance classics tot alternative. Schrijf je verzoekjes alvast op, DJ Lard Vader heeft ze.

21:00 Pat Smith

Met Splendid speelde Pat Smith op festivals als Lowlands, Parkpop, Sziget en Fusion. Met zijn solo EP ‘Lighthouse’, waaraan hij werkte met producers Jan van Wieringen en Robin Veldman (Caro Emerald), zette hij zijn eerste stap in een nieuwe richting. Na zijn single ‘Love Drunk’  is daar nu de nieuwe track ‘Vudu Doll’. En die komt met een bijzondere videoclip, opgenomen in Gambia, West-Afrika. Droom mee tijdens zijn akoestische sessie.

21:30 - 1:00 DJ Nijkie

DJ Nijkie (Jan-Maarten Nijkerk) is sinds 2003 professioneel DJ. Zijn uitgangspunt is al die tijd onveranderd gebleven: DJ èn gasten samen zorgen voor een geweldig feest, met muziek die perfect past bij de sfeer. Of het nu om de bekende classics, 80s, 90s, 00s of juist de allernieuwste hits gaat. Een garantie voor een stuiterende Pier!


Koop nu je tickets

  • online
  • bij meneer Chocola, Keizerstraat 124 Scheveningen
  • Administratie van obs Het Volle Leven, Rijslag 21 Scheveningen

Geniet meer van De Pier

Ook zo benieuwd naar het lekkerste vlees en de beste frietjes van Den Haag? Kom vroeger en proef de heerlijkheden van De Pier Food Boulevard.